Ideologic

Ideologic

Stephen O’Malley

SUNN on P3 - Swedish National Radio

Posted: Mar 25, 2006

SUNN on P3 - Swedish National Radio

Sunn 0))) 2006 Sunn0))) är de båda amerikanerna Greg Anderson och Stephen O’Malley, som skapar den mest extrema, långsamt krälande reptil-metal som någonsin sett nattens mörker.
Nyligen gästade de två Stockholm och Göteborg.
Rockklubben Debaser i Stockholm förvandlades tillfälligt till en dimmig kyrkogård runt midnatt, där mörka skuggor i munkkåpor skymtar till lågfrekvent basmuller, starkt nog att riva gamla slitna Slussen vägg i vägg.
P3 Rock fick en pratstund med Greg och Stephen dagen efter konserten!

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/index.asp?ProgramID=2333

"Ok, when you are on this site, in the upper right corner it says “Lyssna på P3 Rock”. Under that it says “Del 1” and “Del 2”. It’s “Del 2” you should listen to. It’s a little bit in the beginning of that hour and then most of it is in the second half. A lot is in Swedish with facts of the band. But of course not all. Stephen, you’re very quiet in the interview… I can tell you, it’s a brilliant interview!"—Jeanette